SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Уют и спокойствие

Общият капацитет на хижата е от 40 места. За своите гости „Хижа Шумнатица” осигурява настаняване в комфортни стаи с по 4 и 8 легла.

Хижа Шумнатица притежава обширен двор с широки зелени пространства, подходящи за игри и занимания на открито. Със своето добро местоположение и достъпни цени, хижа Шумнатица е идеално място за отдих през всички сезони.
Бъдете наш гост, а ние ще се погрижим вашата почивка да остане незабравима.
Очакваме ви!

РАЗГЛЕДАЙ ГАЛЕРИЯТА

Хижа Шумнатица, там където можете да се слеете с природата…

Разположена в живописна планинска местност, на 4 км от центъра на к.к. Боровец, „Хижа Шумнатица” е предпочитано място за провеждане на зелени и бели училища, семинари, тиймбилдинги, празнични събития и други.

Хижа Шумнатица е уникално място за зимен и летен отдих. Намира се в североизточния дял на Рила планина в непосредствена близост до Курортен комплекс Боровец, отстои на 4 км. от центъра на курорта. Капацитета е 40 места и се състои от стаи с по 4 и 8 легла, като стаите са отопляеми и са със собствен санитарен възел. Хижата е много удобна и се ползва за зелени и бели училища, както и като изходен пункт за туристическо ориентиране. Хижа Шумнатица разполага със собствена кухня за хранене на гостите си, както и с локално парно отопление и независим водоизточник.